LID WORDEN

Phaeton is een menvereniging waar je, in ruil voor jouw lidgeld, Méér dan alleen maar een lidkaart krijgt. Je komt terecht bij een gezellige vriendenkring met dezelfde interesses.

Meteen ben je welkom op alle activiteiten die Phaeton menvereniging heel geregeld organiseert.
Jaarlijks krijg je een aantrekkelijk, gevarieerd jaarprogramma en via het “Phaetonnieuws” ontvang je meer uitleg.
Ook de webstek voorziet je van de nodige informatie en via hetzelfde kanaal kan je terugblikken op de afgelopen, aanstekelijke evenementen. Via onze mailing en Facebook herinneren we je regelmatig aan niet te missen uittips.
Lid worden van het Phaeton betekent deel uitmaken van een toffe groep met een bestuur die zich inzet en alle activiteiten in goede banen leidt. Het lidgeld kost €35 of Erelid €65.
Je kan ook publiciteit plaatsen in het Phaetonnieuws, hiervoor neem je best contact met het secretariaat.

Interesse? Eén klik vul hier je contactgegevens in.